Câte povești de viață s-au țesut la umbra foișoarelor? Câte povești de dragoste au început sub foișoare? Câte distracții cu pietenii ne-au fost salvate de un foișor din cauza ploilor de vară sau a soarelui torid? Câte foișoare au fost transformate în cetăți ce trebuiau cucerite de către cei mici în luptele cu “dusmani”? Câte cărți, câte tablouri, câte cântece, câte și mai câte au fost create sub foișoare? Exact, multe! Din acest motiv le adorăm și ni le dorim.
Un foișor te face să te simți în vacanță chiar lângă casă ta: seri petrecute cu cei dragi, dimineți pline de liniște la o ceașcă de cafea cu familia, petreceri cu mulți prieteni , clipe de relaxare.
Foișorul în curtea sau grădină noastră nu este un moft, este o garanție a comfortului fizic și psihic. Poate fi amplasat în grădină, în curte  lângă locul de grătare, lângă locul de joacă al copiilor sau lângă piscină. Structura foișorului poate varia de la proiecte simple la structuri complexe în funcție de dorințele și bugetul dumneavoastră.
Introduceți starea de bine în curtea dumneavoastră!